Industri

Varje företag har sina unika förutsättningar. Tillsammans med er börjar vi med att gå igenom krav och behov vid ett första möte för att sedan kunna presentera ett affärsförslag som möter era förväntningar.

Varje industri kräver sin unika lösning. Därför erbjuder vi full flexibilitet med våra lösningar så att du ska få en anläggning som möter dina krav och behov. För industri erbjuder vi så kallade hybridkraftverk där el från det vanliga nätet eller egenproducerad el tillsammans med ett batterilager utgör komponenterna.

Den lagrade elen kan säljas när det är lönsamt eller användas för att driva bland annat maskiner och fläktanläggningar. Det passar även bra som reservkraft.

Kundcase - Ett lyckat projekt

Företaget som vi fick äran att hjälpa har ett tak med godtagbara förutsättningar som ger möjlighet till en produktion av 190 MWh år

Utöver detta har företaget en ökad elanvändning under vinterhalvåret vilket gör att vi även monterar ett batteri som vi kopplar för frekvensstyrning mot SvK under sommarhalvåret och som används under vinterhalvåret för inköp av billigare el. Vi kapar även effekttoppar som gör att kraftabonnemanget aldrig går i topp vilket även det ger lägre kostnader.